Grønkålschips

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 pose grønkål
4 spsk olivenolie
2 spsk havsalt

Grønkålschips

Af: Mads Persson / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Pil grønkålsbladene fra stokken i mundrette bidder. Skyl dem godt, og tør dem i et viskestykke, så de er HELT tørre. Det er meget vigtigt!

2
Færdig

Derefter

Bland grønkålsbladene med havsalt og olie, og fordel dem i ét lag på et stykke bagepapir.

3
Færdig

Og

Varm en varmluftsovn op til 90-100 grader, og bag grønkålsbladene i cirka 20 minutter. Tjek jævnligt, om de er blevet sprøde. Nå de er det, tager du dem straks ud, og lader dem køle helt af.

4
Færdig

Til sidst

Servér de sprøde grønkålschips som sunde chips, pre-snack eller for eksempel som sprød topping på en suppe.

previous
Bagte blommer med creme anglaise og wienerbrødsrester
next
Japansk spidskålssalat

Add Your Comment