• Home
  • Fjerkræ
  • Grillet savojkål med sprængt and, æble og blåost
Grillet savojkål med sprængt and, æble og blåost

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 stk. andebryst
1 dl sukker
½ dl salt
½ l vand
1 spsk smør
¼ savojkål
1 æble, skåret i tern
100 g fast blåost (f.eks. kornblomst)
1 spsk æblecidereddike
2 spsk rapsolie
Saften af en citron
1 håndfuld valnødder

Grillet savojkål med sprængt and, æble og blåost

Af: Mads Persson / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Kog salt, sukker og vand op, og lad andebrystet sprænge heri i cirka 12 timer. Tag andebrystet op af lagen, og dup det tørt.

2
Færdig

Derefter

Rids fedtet, og steg brystet i cirka 5 minutter på hver side ved høj varme på en tykbundet pande. Lad det trække cirka 15 minutter, før du skærer det ud.

3
Færdig

Og

Imens deler du savojkålen i to stykker med stilk på. Vend dem i 1 spiseskefuld olie, og grill dem hurtigt på en grillpande.

4
Færdig

Og

Rør en dressing af æblecidereddike, citronsaft og 1 spiseskefuld rapsolie.

5
Færdig

Til sidst

Servér den grillede kål med skiveskåret andebryst samt æbletern drysset ovenpå. Smuldr til sidst blåost og valnødder over, og dryp dressing over det hele.

previous
Bagte rødbeder med peberrod, tykmælk og brøndkarse
next
Julesalat med gulerødder, valnødder, blodappelsin og parmesan

Add Your Comment