• Home
  • Dansk
  • Grillet makrel med spidskål og rygeostecreme
Grillet makrel med spidskål og rygeostecreme

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

2 rensede makreller
1/2 - 1 hel spidskål (afhængigt af størrelse)
300 g nye ærter
1 bdt radiser
1 lille håndfuld dild
evt. ærteskud
Rygeostcreme
1/2 dl rygeost
1/2 dl cremefraiche 18 %
1/2 citron, saften heraf
salt og peber

Grillet makrel med spidskål og rygeostecreme

Af: Mette Mølbak / Foto: Line Klein

Makrel er eminent på grill, og med spidskål, radiser og rygeost er
det dejlig let og lækker sommermad.

Sådan gør du

1
Færdig

FØRST

Rør rygeost og cremefraiche sammen, og smag til med citronsaft, salt og peber.

2
Færdig

DEREFTER

Skær spidskålen i kvarter og grill den, til den er let brændt og har tydelige grillstreger.

3
Færdig

OG

Grill makrellerne, evt. i en grillbakke, til de er gyldne.

4
Færdig

OG

Kom den grillede kål på et fad, og fordel rygeostecremen over, eller server ved siden af.

5
Færdig

OG

Bælg ærterne. Skyl radiserne, skær top og bund af, og snit dem i fine skiver. Tilføj begge dele på tallerkenen.

6
Færdig

TIL SIDST

Hak dilden groft, og drys den over.

previous
Thaisalat med tempeh, agurk, forårsløg, spirer og urter
next
Grøn rejesalat

Add Your Comment