• Home
  • Fjerkræ
  • Grillet majskylling med majskolber, porrer og kartofler
Grillet majskylling med majskolber, porrer og kartofler

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 majskylling (ca. 1 ½ kg)
2 spsk rapsolie
Fintrevet skræl af en citron
3-4 stilke frisk rosmarin
1 tsk akaciehonning
2 spsk grovkornet dijonsennep
Friskkværnet peber og groft salt
2 majskolber, flækket i grove stykker
2 porrer, snittet på langs
En god håndfuld små kartofler, der har fået et opkog
2 spsk olivenolie

Grillet majskylling med majskolber, porrer og kartofler

Af: Mads Persson / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skær hele kyllingen ned ved ryggen, og pres den flad.

2
Færdig

Derefter

Pisk rapsolie, sennep, rosmarin, citron og honning til en lind marinade.

3
Færdig

Og

Smør kyllingen grundigt ind i marinaden, og lad den gerne trække køligt i en times tid. Imens varmer du grillen godt op.

4
Færdig

Og

Smid kyllingen på den glohede grill, og lad den stege cirka 20 minutter på hver side. Drys med rigeligt salt og peber på begge sider.

5
Færdig

Og

Når der er 10 minutter tilbage af grilltiden, lægger du også majskolber, porrer og kartofler på grillen og griller dem, til de har taget farve.

6
Færdig

Til sidst

Servér hele herligheden med en grøn salat og groft brød til.

previous
Grillet sommergrønt med frisk mynte og gedefeta
next
Dampede muslinger i øl, kokos og thaigrønt

Add Your Comment