• Home
  • Dansk
  • Grillet lammemørbrad med krydderurte-crust, grillede kartofler og løg
Grillet lammemørbrad med krydderurte-crust, grillede kartofler og løg

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

2 lammemørbrader
500 g kogefaste kartofler (fx Ditta)
5-6 kviste af hhv. persille, timian, mynte, basilikum og evt. rosmarin
Læsøsalt og friskkværnet peber
2 spsk olivenolie
4 sommerløg

Grillet lammemørbrad med krydderurte-crust, grillede kartofler og løg

Af: Helle Brønnum Carlsen / Foto: John Bendtsen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skrab kartoflerne og kog dem med salt i 18-20 minutter. Tænd op i grillen. Gnid lammemørbraderne med en blanding af hakkede krydderurter, salt og peber. Dryp olie over.

2
Færdig

Til sidst

Steg kødet i ca. 3 minutter på hver side. Lad kødet hvile lidt (selv om kloge hoveder siger, det ikke er nødvendigt, synes jeg, det er godt). Gnid kartofler og kvarte løg med olie og steg dem på grillen i 4 minutter på hver side.

previous
Stegt kulmule med kantarelsovs og ærter
next
Yndlingstomattærte

Add Your Comment