1 stk. økologisk kyllingebryst | |
1 dl udkogte hvide bønner | |
200 g kogt græskar | |
1 fed hvidløg | |
1 stilk frisk rosmarin | |
½ frisk chili | |
1 dl olivenolie | |
1 avocado | |
1 håndfuld brombær | |
2 skiver rugbrød |
1 Færdig | FørstLav først græskarcremen ved at blende græskar, olivenolie, hvide bønner, hvidløg, chili og rosmarin til en lind, orange masse. Smag til med salt og peber. |
2 Færdig | DerefterFlæk kyllingebrystet på langs, og grill de to stykker ved høj varme på en grill eller grillpande. |
3 Færdig | OgGiv majskolben et kort opkog for dernæst også at grille den kort sammen med kyllingen. |
4 Færdig | Til sidstByg madderne op ved at smøre græskarcreme på først. Læg derefter et stykke kylling på hver mad, så avocadoen i flotte tynde skiver og til sidst brombær. |