• Home
  • Dansk
  • Grillet kyllingebryst med græskarcreme, avocado og brombær
Grillet kyllingebryst med græskarcreme, avocado og brombær

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 stk. økologisk kyllingebryst
1 dl udkogte hvide bønner
200 g kogt græskar
1 fed hvidløg
1 stilk frisk rosmarin
½ frisk chili
1 dl olivenolie
1 avocado
1 håndfuld brombær
2 skiver rugbrød

Grillet kyllingebryst med græskarcreme, avocado og brombær

Af: Mads Persson / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Lav først græskarcremen ved at blende græskar, olivenolie, hvide bønner, hvidløg, chili og rosmarin til en lind, orange masse. Smag til med salt og peber.

2
Færdig

Derefter

Flæk kyllingebrystet på langs, og grill de to stykker ved høj varme på en grill eller grillpande.

3
Færdig

Og

Giv majskolben et kort opkog for dernæst også at grille den kort sammen med kyllingen.

4
Færdig

Til sidst

Byg madderne op ved at smøre græskarcreme på først. Læg derefter et stykke kylling på hver mad, så avocadoen i flotte tynde skiver og til sidst brombær.

previous
Kartofler med rygeost, radiser og karse
next
29 måneders comté, kirsebær og oliven

Add Your Comment