4 hoveder julesalat | |
1 stk. granatæble | |
200 g pancetta (alternativt bacon) | |
1 ½ dl olivenolie | |
1 tsk. grovkornet sennep | |
Saften af en citron |
1 Færdig | FørstDel hver julesalat i 2 stykker, og vend dem i ½ dl af olivenolien. Varm en grillpande godt op, og grill julesalaten i cirka 3 minutter, eller til den har fået flotte grillstreger. |
2 Færdig | DerefterSkær pancettaen i grove tern, og steg dem på en tør pande i 10 minutter, til de er godt sprøde. Deres eget fedt er nok til at stege i. |
3 Færdig | OgTag dem af panden, og lad dem ’tørre’ på et stykke køkkenrulle. |
4 Færdig | OgPil nænsomt kernerne fra granatæblet, og stil dem til side. |
5 Færdig | OgRyst en dressing af den overskydende olie, sennep og citronsaft. |
6 Færdig | Til sidstAnret julesalaten fladt på et fad, og drys med ristet pancetta, kernerne fra granatæblet og til sidst sennepsdressingen. |