• Home
  • Frokost
  • Grillet julesalat med granatæble og ristet pancetta
Grillet julesalat med granatæble og ristet pancetta

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

4 hoveder julesalat
1 stk. granatæble
200 g pancetta (alternativt bacon)
1 ½ dl olivenolie
1 tsk. grovkornet sennep
Saften af en citron

Grillet julesalat med granatæble og ristet pancetta

Af: Mads Persson / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Del hver julesalat i 2 stykker, og vend dem i ½ dl af olivenolien. Varm en grillpande godt op, og grill julesalaten i cirka 3 minutter, eller til den har fået flotte grillstreger.

2
Færdig

Derefter

Skær pancettaen i grove tern, og steg dem på en tør pande i 10 minutter, til de er godt sprøde. Deres eget fedt er nok til at stege i.

3
Færdig

Og

Tag dem af panden, og lad dem ’tørre’ på et stykke køkkenrulle.

4
Færdig

Og

Pil nænsomt kernerne fra granatæblet, og stil dem til side.

5
Færdig

Og

Ryst en dressing af den overskydende olie, sennep og citronsaft.

6
Færdig

Til sidst

Anret julesalaten fladt på et fad, og drys med ristet pancetta, kernerne fra granatæblet og til sidst sennepsdressingen.

previous
Bagt laks med appelsinpesto, birkes, brombær og basilikum
next
Hvidkålssalat med mandarin, dadler, ristede valnødder og feta

Add Your Comment