• Home
  • Fjerkræ
  • Grillet gråand med kakaoskaller, rødbeder og sauce på mørk chokolade
Grillet gråand med kakaoskaller, rødbeder og sauce på mørk chokolade

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

2 gråænder
1 l kalvefond
50 g bitter chokolade 70% Ocoa 70% fra Cacao Barry
1 spsk szechuanpeber
1 stang ingefær
2 kardemommekapsler
3 fed hvidløg
2 skalotteløg
1 dl honning
1 dl hindbæreddike
4 store rødbeder
Kakaoskaller

Grillet gråand med kakaoskaller, rødbeder og sauce på mørk chokolade

Af: Andreas Bagh / Foto: Thomas Hergaard

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Dagen inden koger du rødbederne. Når de er møre, piller du dem og tørrer dem i ovnen natten over ved 60 grader. Efter tørringen skæres de i tynde skiver.

2
Færdig

Derefter

Når du skal lave saucen, karamelliserer du honningen, til den er gylden. Tilsæt krydderier, løg, hvidløg og kog af med eddiken. Fonden tilsættes og reduceres til halvdelen. Herefter sigter du den og smager til med mørk chokolade.

3
Færdig

Og

Grill ænderne - gerne over trækul - i 8 minutter, og lad dem trække.

4
Færdig

Til sidst

Andebrysterne skæres fra benene, drysses med kakaoskaller og dækkes med tørret rødbede. Server med saucen.

previous
Appelsinmarmelade af hele appelsiner
next
Oksekæberagout med blommekompot

Add Your Comment