2 gråænder | |
1 l kalvefond | |
50 g bitter chokolade 70% | |
1 spsk szechuanpeber | |
1 stang ingefær | |
2 kardemommekapsler | |
3 fed hvidløg | |
2 skalotteløg | |
1 dl honning | |
1 dl hindbæreddike | |
4 store rødbeder | |
Kakaoskaller |
1 Færdig | FørstDagen inden koger du rødbederne. Når de er møre, piller du dem og tørrer dem i ovnen natten over ved 60 grader. Efter tørringen skæres de i tynde skiver. |
2 Færdig | DerefterNår du skal lave saucen, karamelliserer du honningen, til den er gylden. Tilsæt krydderier, løg, hvidløg og kog af med eddiken. Fonden tilsættes og reduceres til halvdelen. Herefter sigter du den og smager til med mørk chokolade. |
3 Færdig | OgGrill ænderne - gerne over trækul - i 8 minutter, og lad dem trække. |
4 Færdig | Til sidstAndebrysterne skæres fra benene, drysses med kakaoskaller og dækkes med tørret rødbede. Server med saucen. |