• Home
  • Grill
  • Grillede vafler med sauteret spinat, spejlæg, rosmarin og sprød serranoskinke
Grillede vafler med sauteret spinat, spejlæg, rosmarin og sprød serranoskinke

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

3 økologiske æg
1 ½ dl mælk
110 g mel
1 tsk bagepulver
1 knivspids salt
2 spsk smeltet smør
500 g frisk spinat
2 skiver serranoskinke

Grillede vafler med sauteret spinat, spejlæg, rosmarin og sprød serranoskinke

Af: Mads Persson / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Rør en vaffeldej af et af æggene, mælk, mel, bagepulver, salt og en spiseskefuld smeltet smør.

2
Færdig

Derefter

Varm en grillpande godt op, og hæld vaffeldejen på. Lad kæmpevaflen grille cirka 5 minutter på hver side, til den er flot og gylden.

3
Færdig

Og

Bag serranoskinken på bagepapir i ovnen, til den er sprød. Det tager cirka 10 minutter ved 175 grader.

4
Færdig

Og

Sautér dernæst spinaten i det sidste smør, til den lige netop er faldet sammen.

5
Færdig

Til sidst

Steg til sidst to flotte, smilende spejlæg, og servér dem straks sammen med spinat, serranoskinke og vafler.

previous
Hugorm
next
Salat med blomkål og varmrøget laks

Add Your Comment