1 bdt. tynde gulerødder | |
1 citron | |
1 bdt. timian, grofthakket | |
3 spsk olivenolie | |
Salt og peber |
1 Færdig | FørstSkær toppen af gulerødderne, og flæk dem på langs, hvis de er meget tykke. Læg gulerødderne direkte på grillen, og grill, til de får striber på begge sider. Er de ikke helt møre, så læg dem op i et fad eller en foliebakke, og lad dem stå ved indirekte varme på grillen, til de er klar. Det vil tage cirka 20 minutter i alt at få gulerødder møre på grillen. |
2 Færdig | Til sidstRiv skallen af citronen, og drys over gulerødderne. Skær citronen over på midten, og læg de to dele på grillen med skæresiden nedad. Grill, til de har fået farve på skæresiden. Pres citronsaften ud over gulerødderne. Vend gulerødderne med timian, olivenolie, salt og peber, lun det hele igennem og server. |