4 fasanlår | |
1 lille savojkål | |
1 kg rosenkål | |
1 bdt. dild | |
1 ½ dl afdryppet yoghurt | |
Salt | |
Peber | |
Olivenolie |
1 Færdig | FørstDrys lårene med salt og peber, og steg dem langsomt over svage egetræsgløder på bål i lang tid – godt 2 timer. Temperaturen må ikke overstige 120 grader. Smør lårene med fedt (andefedt eller olivenolie) med 15 minutters mellemrum for at sikre, de ikke tørrer ud. |
2 Færdig | DerefterFjern plettede og visne blade fra rosenkålene, og pil derefter nogle af de yderste blade fra, som du skal bruge til en rå garniture. Pil de yderste blade af savojkålen, skær bladene i mellemstore stykker, og blancher dem kort – cirka 45 sekunder – i kogende kraftigtsaltet vand. |
3 Færdig | Til sidstHalvér rosenkålene, og svits dem med indersiden nedad i en god mængde smør. Krydr med salt og peber. Mens alt er varmt, anretter du med yoghurt, rå blade og kviste af plukket dild. |