• Home
  • Dansk
  • Grillede fasanlår med kål, dild og yoghurt
Grillede fasanlår med kål, dild og yoghurt

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

4 fasanlår
1 lille savojkål
1 kg rosenkål
1 bdt. dild
1 ½ dl afdryppet yoghurt
Salt
Peber
Olivenolie

Grillede fasanlår med kål, dild og yoghurt

Af: Danny Christensen / Foto: Danny, Rasmus, Nick @danoirnyc.com

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Drys lårene med salt og peber, og steg dem langsomt over svage egetræsgløder på bål i lang tid – godt 2 timer. Temperaturen må ikke overstige 120 grader. Smør lårene med fedt (andefedt eller olivenolie) med 15 minutters mellemrum for at sikre, de ikke tørrer ud.

2
Færdig

Derefter

Fjern plettede og visne blade fra rosenkålene, og pil derefter nogle af de yderste blade fra, som du skal bruge til en rå garniture. Pil de yderste blade af savojkålen, skær bladene i mellemstore stykker, og blancher dem kort – cirka 45 sekunder – i kogende kraftigtsaltet vand.

3
Færdig

Til sidst

Halvér rosenkålene, og svits dem med indersiden nedad i en god mængde smør. Krydr med salt og peber. Mens alt er varmt, anretter du med yoghurt, rå blade og kviste af plukket dild.

previous
Selleriremoulade og rillettes af fasanlår på honningbrød
next
Kulstegte rodfrugter med helstegt fasan

Add Your Comment