Granis | |
½ l vand | |
110 g sukker | |
1 blad gelatine | |
40 g friske grannåle | |
Lidt citron | |
Kandiseret kvan | |
3 l vand | |
300 g sukker | |
Kvan | |
Granfudge | |
300 g sukker | |
100 g smør | |
½ l fløde | |
1 dl granolie |
1 Færdig | Granis1. Kog en sukkerlage af vand og sukker - tilsæt gelatinen. 2. Køl lagen ned, og smag den til med lidt citronsaft. 3. Blendes lagen med nålene, og frys den med nitrogen. |
2 Færdig | Kandiseret kvan1. Sukker og vand koges op, og hældes over kvanen. Film det, og stil det på køl i 6 timer. 2. Tag kvanen op, kog lagen op, og tilsæt sukkeret. Hæld lagen over kvanen igen, film det på ny, og stil det på køl i 6 timer. Det gentages 6 gange i alt. |
3 Færdig | Granfudge1. Karamellisér sukkeret, inden du kommer smør og derefter fløde på. 2. Lad det koge sammen, og reducér til cirka halvdelen. 3. Blend granolien i med en stavblender. |
4 Færdig | AnretningAnret som vist på billedet med shisoblade og granskud. |