400 g revet græskar (grå type, fx crown prince) | |
150 g havregryn | |
150 g valnøddekerner | |
4 æg | |
4 spsk olivenolie | |
60 g revet cheddar | |
Frisk rosmarin | |
Salt og peber | |
Fyld | |
8 løg i mellemstørrelse | |
2 spsk smør | |
300 g bacon | |
3 æbler | |
375 g mascarpone | |
2 tsk røget paprika | |
Evt. lidt valnødder og rød syre til pynt |
1 Færdig | FørstTænd ovnen på 200 °C med bageplader i. Græskar klargøres, rives groft og vejes af til 400 g. Havregryn og valnødder blendes til mel. |
2 Færdig | DerefterGræskar og havregrynsmel blandes sammen med resten af ingredienserne i en foodprocessor til en ensartet masse. Bundene rulles ud mellem 2 stykker bagepapir og forbages i 15 minutter ved 200 °C – lad dem køle af. |
3 Færdig | OgLøgene skæres i skiver og steges langsomt i smør ved middelvarme, så de karamelliserer. De skal være helt gyldne. Regn med ca. 25-30 minutter. Bacon steges sprødt, og æblerne skæres i skiver. Mascarpone røres op med røget paprika. Smør mascarpone på pizzabundene. |
4 Færdig | Til sidstKom æbler, løg og bacon på og bag pizzaerne i ca. 7 minutter ved 200 °C. Top evt. med grofthakkede valnøddekerner og lidt frisk rød syre eller andet grønt. |