300 g hokkaidogræs- kar, uden kerner og skræl | |
1 tsk ahornsirup | |
2 spsk olivenolie | |
salt og peber | |
3 laurbærblade | |
150 g kogte grønne linser evt. fra dåse | |
1/2 tsk chiliflager eller stødt chili | |
revet skal af 1/2 - 1 lime | |
150 g champignon i tykke skiver | |
200 g ricotta |
1 Færdig | FØRSTSkær græskarkødet i stykker på ca. 3 cm, og kom dem i et ovnfast fad. Vend græskarstykkerne med sirup og halvdelen af olien. Krydr med salt og peber. Læg laurbærbladene i fadet, og sæt det i en 200 °C varm ovn i 15 minutter. |
2 Færdig | DEREFTERTag fadet ud, og tilsæt linser, resten af olien, chili- flager, limeskal og champignon. Vend det hele godt rundt, og tilsæt eventuelt lidt mere olie. |
3 Færdig | TIL SIDSTLav et hul i fyldet midt i fadet, og placer ricottaosten heri. Den skal forblive i et helt stykke. Dryp med olie. Sæt fadet i ovnen igen i ca. 30 minutter, til overfladen på riccotaen er let gylden. Vend gerne lidt rundt i grøntsager og linser undervejs, så ikke de bliver tørre. |