1 kg bagekartofler | |
2 små æg | |
1 skalotteløg | |
325 g hvedemel (tipo 00) | |
10 g salt | |
4 friske salsicciapølser a ca. 115 g | |
Et par kviste frisk timian | |
50 g revet parmesan |
1 Færdig | FørstKog bagekartoflerne, til de er møre, og purér dem gennem en hulsigte. |
2 Færdig | DerefterBland kartoffelpureen med æg, hvedemel og salt. |
3 Færdig | OgRul dejen ud i lange pølser på et meldrysset bord og skær dem i stykker på 2 cm. |
4 Færdig | OgKog gnocchierne i saltet vand, til de flyder oven på vandet. Køl dem ned i isvand og dup dem tørre med et rent klæde. |
5 Færdig | OgSteg pølserne op i lidt olie. Kom lidt olie i en gryde ved siden af, tilsæt skiver af løg og kom herefter gnocchi i sammen med merian og revet parmesan. |
6 Færdig | Til sidstSmag til med salt og peber. |