Gnocchi med salsiccia og merian

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 kg bagekartofler
2 små æg
1 skalotteløg
325 g hvedemel (tipo 00)
10 g salt
4 friske salsicciapølser a ca. 115 g
Et par kviste frisk timian
50 g revet parmesan

Gnocchi med salsiccia og merian

Af: Torben Klitbo og Casper Aaquist / Foto: Mikkel Heriba

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Kog bagekartoflerne, til de er møre, og purér dem gennem en hulsigte.

2
Færdig

Derefter

Bland kartoffelpureen med æg, hvedemel og salt.

3
Færdig

Og

Rul dejen ud i lange pølser på et meldrysset bord og skær dem i stykker på 2 cm.

4
Færdig

Og

Kog gnocchierne i saltet vand, til de flyder oven på vandet. Køl dem ned i isvand og dup dem tørre med et rent klæde.

5
Færdig

Og

Steg pølserne op i lidt olie. Kom lidt olie i en gryde ved siden af, tilsæt skiver af løg og kom herefter gnocchi i sammen med merian og revet parmesan.

6
Færdig

Til sidst

Smag til med salt og peber.

previous
Gorm Wiswehs pizzadej
next
Millionbøf med kartoffelpuré

Add Your Comment