• Home
  • Dansk
  • Glaserede rodfrugter med honning og hasselnødder
Glaserede rodfrugter med honning og hasselnødder

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

200 g persillerødder
200 g gulerødder
200 g rødbeder
20 g smør
3 dl vand
1 spsk honning
1 bdt. purløg
1 håndfuld hasselnødder, grofthakkede

Glaserede rodfrugter med honning og hasselnødder

Af: Mads Persson / Foto: Ulf Svane

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skyl, og skær rodfrugterne i mundrette, grove stykker.

2
Færdig

Derefter

Damp dem i vandet i en tykbundet gryde under låg, til de er knapt møre.

3
Færdig

Og

Tag låget af gryden, tilsæt smør og honning, og lad derefter rødderne simre lidt videre, til væden har glaseret rødderne.

4
Færdig

Til sidst

Finhak purløget, og drys det over de lune, glaserede rodfrugter sammen med nødderne lige inden servering.

previous
Rimmet laks med sprøde agurker, wasabicreme, blomkålscrudité samt ærtespirer
next
Salat med røget makrel, bagte tomater, grønkål og grillet porre

Add Your Comment