1 kernefri vandmelon | |
Blomster fra haven | |
Basilikum | |
Tørrede tomater med feta | |
70 g cherrytomater | |
20 g pinjekerner | |
1 stilk basilikum | |
100 g feta | |
Drænet gazpacho-fyld | |
250 g flåede tomater | |
½ fed hvidløg | |
1 stilk bladselleri | |
25 g brødkrummer | |
½ dl tomatjuice | |
1 stilk basilikum | |
1 tsk rødvinseddike | |
½ dl olivenolie | |
Salt | |
Citronskal | |
Padrons | |
500 g patrons (små grønne, spanske peberfrugter) | |
1 spsk. chipotle | |
200 g hindbær |
1 Færdig | FørstStart med de tørrede tomater. Cherrytomaterne skylles og halveres og steges ved høj varme på en tør pande. Lad dem herefter tørre i ovnen ved 70 °C, til de er semitørre, ca. 2½ time. |
2 Færdig | DerefterRist pinjekernerne på en tør pande og hak dem derefter. Skyl og hak basilikummen. |
3 Færdig | OgSmuldr fetaen i en skål, hak de færdigtørrede tomater let og tilsæt dem sammen med pinjekerner og basilikum. Vend massen sammen, uden at det bliver en klump. |
4 Færdig | OgTil gazpacho-fyldet blendes det hele og drænes i en sigte med et fugtigt viskestykke i. Smages herefter til med salt og citronskal. |
5 Færdig | OgSteg padrons på en tør stegepande. Når de er let møretilsættes chipotle. Padronsene skal glaseres ind i chipotle. Hak herefter massen fint og tilsæt finthakkede friske hindbær – gem lidt til pynt. Lad det hele dryppe af i en sigte, så massen bliver mindre våd. |
6 Færdig | OgSkær skallen af melonen og skær ca. 25 tynde skiver af den, gerne på en pålægsmaskine eller et mandolinjern. Det er vigtigt, at de er ultratynde. Stik melonskiverne ud med en udstikker på ca. 5 cm i diameter. Du skal bruge ca. 32 runde skiver i alt. |
7 Færdig | Til sidstSpred melonskiverne ud og fordel det forskellige fyld i dem. Saml enderne og anret dem på tallerkener, ca. 4 pakker af hver pr. person. Pynt med hindbær, blomster fra haven og basilikumblade. |