Fyldte squashblomster

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Bålstyrke: 7-8 og 5-6 Bålstyrke: 7-8 og 5-6
Grillrist Grillrist
Pincet Pincet
4 4 squashblomster, stadig med den lille squash siddende squashblomster, stadig med den lille squash siddende
1 1 bagekartoffel bagekartoffel
1 1 æg æg
1 spsk 1 tablespoon smør smør
1 fed 1 fed hvidløg hvidløg
½ tsk ½ tsk salt salt
1 spsk 1 tablespoon citronsaft citronsaft

Fyldte squashblomster

Af: Eva H. Tram og Nicolai Tram / Foto: Eva H. Tram

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Lad bålet brænde til rolige gløder. Læg bagekartoflen i gløderne i 1 times tid, eller indtil den er mør, når du prikker i den med en spids kniv.

2
Færdig

Derefter

Pak ægget ind i et par gennemblødte sider avispapir og læg det i gløderne i 10 minutter. Tag ægget ud, pil det og læg det i en skål.

3
Færdig

Og

Flæk kartoflen og skrab den del, som ikke er brændt, ned i skålen til ægget. Tilsæt smør og fintrevet hvidløg, og smag til med salt og citronsaft.

4
Færdig

Og

Put mere brænde på bålet og lad det brænde til intense gløder.

5
Færdig

Til sidst

Fyld squashblomsterne med kartoffelblandingen og tryk dem let flade. Sæt grillristen ca. 15 cm over gløderne og grill squashblomsterne på begge sider. Server dem rygende varme.

previous
Waldorfsalat i brand
next
Fladbrød

Add Your Comment