Bålstyrke: 7-8 og 5-6 | |
Grillrist | |
Pincet | |
4 squashblomster, stadig med den lille squash siddende | |
1 bagekartoffel | |
1 æg | |
1 spsk smør | |
1 fed hvidløg | |
½ tsk salt | |
1 spsk citronsaft |
1 Færdig | FørstLad bålet brænde til rolige gløder. Læg bagekartoflen i gløderne i 1 times tid, eller indtil den er mør, når du prikker i den med en spids kniv. |
2 Færdig | DerefterPak ægget ind i et par gennemblødte sider avispapir og læg det i gløderne i 10 minutter. Tag ægget ud, pil det og læg det i en skål. |
3 Færdig | OgFlæk kartoflen og skrab den del, som ikke er brændt, ned i skålen til ægget. Tilsæt smør og fintrevet hvidløg, og smag til med salt og citronsaft. |
4 Færdig | OgPut mere brænde på bålet og lad det brænde til intense gløder. |
5 Færdig | Til sidstFyld squashblomsterne med kartoffelblandingen og tryk dem let flade. Sæt grillristen ca. 15 cm over gløderne og grill squashblomsterne på begge sider. Server dem rygende varme. |