# × luk
Fyldt babygræskar med kylling

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

5-6 babygræskar
1 stort løg
½ spidskål
400 g hakket kylling
300 g pikant flødeost
Olivenolie
Salt
Dressing
1 dl cremefraiche
2 spsk chilimayo
Lidt salt og peber

Fyldt babygræskar med kylling

Af: Søren Staun fra bogen 'Græskar'

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Græskarrene vaskes grundigt, inden toppen skæres af, og de udhules.

2
Færdig

Derefter

Løg og spidskål hakkes fint og blandes sammen med kyllingekød og flødeost til en fast fars.

3
Færdig

Og

Kom farsen i græskarrene, pensl med olivenolie, drys med salt og bag dem med låg ved 200 °C i ca. 40-50 minutter.

4
Færdig

Til sidst

Bland cremefraiche og chilimayo sammen og smag til med salt og peber. Server dressingen til de færdige fyldte græskar.

previous
Malt-rugbrød
next
Veggieburgere med græskarrösti

Add Your Comment