Frittata med squash og sprød bacon

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 squash
Olivenolie
½ økologisk citron
Salt og peber
4-8 skiver god bacon
8 æg
25 g revet parmesan (anden ost kan også bruges)

Frittata med squash og sprød bacon

Af: Louise Beck Brønnum og Sabine Schade Jacobsen / Foto: Line Falck

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Tænd ovnen på 200 grader. Skær squashen i mundrette, store stykker. Varm olivenolien på panden, og steg squashen ved hård varme, så den tager farve. Kom citronsaft og den halve citron ved, og sluk.

2
Færdig

Derefter

Rør æggene sammen med en gaffel, og kom lidt salt og peber i. Rør parmesanen i æggemassen. Tag en springform eller pande, som kan gå i ovnen, og beklæd den med bagepapir, og pensl med olivenolie.

3
Færdig

Til sidst

Fordel squashen uden citronen, og hæld æggemassen over. Bag i ovnen, til den er gyldenbrun og fast – det tager cirka 10-15 minutter. Fordel baconskiver på en bageplade med bagepapir, og steg sprød i ovnen. Anret den sprøde bacon på frittataen ved servering.

previous
Peach melba-“yoghurt”
next
Bruschetta med ricotta rørt med friske krydderurter

Add Your Comment