1 squash | |
Olivenolie | |
½ økologisk citron | |
Salt og peber | |
4-8 skiver god bacon | |
8 æg | |
25 g revet parmesan (anden ost kan også bruges) |
1 Færdig | FørstTænd ovnen på 200 grader. Skær squashen i mundrette, store stykker. Varm olivenolien på panden, og steg squashen ved hård varme, så den tager farve. Kom citronsaft og den halve citron ved, og sluk. |
2 Færdig | DerefterRør æggene sammen med en gaffel, og kom lidt salt og peber i. Rør parmesanen i æggemassen. Tag en springform eller pande, som kan gå i ovnen, og beklæd den med bagepapir, og pensl med olivenolie. |
3 Færdig | Til sidstFordel squashen uden citronen, og hæld æggemassen over. Bag i ovnen, til den er gyldenbrun og fast – det tager cirka 10-15 minutter. Fordel baconskiver på en bageplade med bagepapir, og steg sprød i ovnen. Anret den sprøde bacon på frittataen ved servering. |