• Home
  • Forår
  • Frisk pasta med spinatpesto, hasselnødder og citron
Frisk pasta med spinatpesto, hasselnødder og citron

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

6 radiser, meget tyndt skåret
100 g spinat
1 dl mandler
2 dl olivenolie
Saften fra en lime
2 dl revet parmesan
1 fed hvidløg
500 g frisk pasta
1 håndfuld ristede hasselnødder
1 økologisk citron
Salt
Peber

Frisk pasta med spinatpesto, hasselnødder og citron

Af: Mads Persson / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Blend spinat, mandler, limesaft, parmesan, hvidløg og olie til en lind, tyk pesto. Smag til med salt og peber.

2
Færdig

Derefter

Kog den friske pasta i saltet vand, og vend den i pestoen sammen med de tyndtskårede radiser, mens pastaen er lun.

3
Færdig

Til sidst

Servér lunt med drys af ristede hasselnødder og revet citronskal på toppen.

previous
Bagte radiser med mynte og feta
next
Sarah Bernhardt med passionsfrugt

Add Your Comment