2 skiver sødt toastbrød (fx Pågen) | |
2 dl plantemælk, gerne kokosmælk | |
1 spsk kokossirup | |
30 g hasselnøddeflager | |
2 spsk plantebaseret smør | |
1 spsk flormelis |
French toast er perfekt til søndag morgen, og hvis du er en af dem, der nyder at lave den søde morgenmad til din kæreste, børn eller andre kære, så er du heldig, for man kan snildt lave en plantebaseret version, som smager endeløst skønt!
1 Færdig | FørstKom plantemælk og sirup op i en større skål og pisk det sammen med et piskeris, til siruppen er opløst. Vend herefter brødene i blandingen. |
2 Færdig | DerefterBred hasselnøddeflagerne ud på en tallerken og vend brødene heri. Varm en pande med smør og steg brødskiverne i ca. 1-2 minutter på hver side, indtil skorpe og nødder tager farve. |
3 Færdig | Til sidstLæg de stegte toast på en tallerken og drys ormelis henover. Server, mens de er lune. |