200 g rabarber | |
½ dl rørsukker | |
700 g kartofler - kogte og afkølede | |
2 dl cremefraiche 18% | |
2 ½ dl mayonnaise | |
2 tsk dijonsennep | |
2 små rødløg | |
frisk purløg | |
limesaft | |
Salt og peber |
1 Færdig | FørstSkær rabarberne i små tern og kom dem i en gryde. Tilsæt sukkeret og 2 spsk vand og lad dem småkoge lidt. De skal være lidt møre, men det er vigtigt, at de ikke koger helt ud – der skal stadig være bid i dem. Hæld væden fra og lad dem køle af. |
2 Færdig | DerefterSkær kartoflerne i passende stykker. |
3 Færdig | OgBland cremefraiche, mayonnaise og sennep. Smag til med lidt salt og peber. Snit rødløg og purløg og bland det i dressingen. |
4 Færdig | Til sidstTil sidst vendes kartofler, rabarber og limesaft i. |