FLÆSKESTEGSSANDWICH MED HJEMMESYLTEDE AGURKER

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

800 g flæskesteg med svær
4 sandwichboller
1 agurk
1 flaske Syltet Eddikelage til Agurkesalat
1 glas Syltet Rødkål
2 spsk. grov sennep
8 spsk. mayonnaise
1 tsk. Syltet Æbleeddike 6%
1 stk. akaciehonning
Havsalt
Peber

FLÆSKESTEGSSANDWICH MED HJEMMESYLTEDE AGURKER

Af: Rie Schimmel / Foto: Lars Ranek

Flæskestegssandwich er en fantastisk spise. Den kan laves til hverdag, men dine gæster vil også blive vilde af begejstring, hvis du serverer den for dem evt. med brun sovs til. Hvis det skal gå stærkt, så køber du flæskestegen færdigstegt hos din slagter, og så tager denne ret ikke mere end 10 min. at lave.

Sådan gør du

1
Færdig

FØRST

Snit agurken i tynde skiver, kom dem i en skål eller sylteglas og hæld Syltet Eddikelage til Agurkesalat over, så det dækker. Sæt til side.

2
Færdig

DEREFTER

Bland sennep og mayonnaise. Smag til med salt, peber, æbleeddike og honning.

3
Færdig

OG

Tænd ovnen på 180 grader og lun flæskestegen i 10-12 min. Sæt sandwichbollerne i ovnen de sidste 5 min. Lun rødkålen forsigtigt op i en lille gryde. Hæld eddikelagen fra agurkerne lige inden du anretter.

4
Færdig

TIL SIDST

Anret ved at komme lidt sennepsmayo på bunden af sandwichbollen. Kom derefter to skiver flæskesteg på. Top med rødkål og agurkesalat og til sidst toppen af bollen som er smut med sennepsmayo.
Velbekomme!

previous
TACOS MED NYRETAPPER OG GRØN TOMATSALSA
next
HOTDOGS MED SPRØDE HJEMMESYLTEDE AGURKER

Add Your Comment