800 g flæskesteg med svær | |
4 sandwichboller | |
1 agurk | |
1 flaske Syltet Eddikelage til Agurkesalat | |
1 glas Syltet Rødkål | |
2 spsk. grov sennep | |
8 spsk. mayonnaise | |
1 tsk. Syltet Æbleeddike 6% | |
1 stk. akaciehonning | |
Havsalt | |
Peber |
Flæskestegssandwich er en fantastisk spise. Den kan laves til hverdag, men dine gæster vil også blive vilde af begejstring, hvis du serverer den for dem evt. med brun sovs til. Hvis det skal gå stærkt, så køber du flæskestegen færdigstegt hos din slagter, og så tager denne ret ikke mere end 10 min. at lave.
1 Færdig | FØRSTSnit agurken i tynde skiver, kom dem i en skål eller sylteglas og hæld Syltet Eddikelage til Agurkesalat over, så det dækker. Sæt til side. |
2 Færdig | DEREFTERBland sennep og mayonnaise. Smag til med salt, peber, æbleeddike og honning. |
3 Færdig | OGTænd ovnen på 180 grader og lun flæskestegen i 10-12 min. Sæt sandwichbollerne i ovnen de sidste 5 min. Lun rødkålen forsigtigt op i en lille gryde. Hæld eddikelagen fra agurkerne lige inden du anretter. |
4 Færdig | TIL SIDSTAnret ved at komme lidt sennepsmayo på bunden af sandwichbollen. Kom derefter to skiver flæskesteg på. Top med rødkål og agurkesalat og til sidst toppen af bollen som er smut med sennepsmayo. |