Fladbrød

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Bålstyrke: 5-6
Grillrist
Pincet
18 g gær
200 g vand
75 g surdej
1 spsk honning
½ spsk flagesalt
375 g manitobamel

Fladbrød

Af: Eva H. Tram og Nicolai Tram / Foto: Eva H. Tram

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Rør gæren ud i vandet og tilsæt de øvrige ingredienser under omrøring. Du behøver ikke at bruge tid på at ælte dejen glat og smidig, bare sørg for, at den er homogen og samlet.

2
Færdig

Derefter

Lad dejen hæve et par timer, hvorefter den slås ned og deles i 8 lige store stykker.

3
Færdig

Og

Imens dejen hæver, tænder du bålet og lader det brænde til intense gløder. Sæt grillristen ca. 15 cm over gløderne.

4
Færdig

Til sidst

Hav en lille skål med mel klar, som du hele tiden drysser hænderne med, så dejen ikke klistrer fast. Hiv og træk i din dej, så den bliver så tynd som muligt, og læg så dejen direkte på risten. Lad den bage, indtil brødet er boblet op på oversiden, hvorefter du vender det rundt og lader det grille færdigt på den anden side.

previous
Fyldte squashblomster
next
Vaniljecreme og remonce

Add Your Comment