Fish’n’chips

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

500 g hvid fisk uden skind
150 g hvedemel
50 g polenta
1 knivspids salt
2 spsk bagepulver
3 kviste merian
Vand
6 store bagekartofler
Eddike
Vindruekerneolie
Mayonnaise (gerne lavet på rapsolie)

Fish’n’chips

Af: Torben Klitbo & Casper Aaquist / Foto: Mikkel Heriba / Styling: Christine Rudolph

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Bland hvedemel, polenta, bagepulver og hakket merian. Hæld vand i, til det bliver en tynd dej, som lige akkurat hænger ved en finger.

2
Færdig

Derefter

Skær kartoflerne ud i stave og frittér dem i olie, til de bliver gyldne. Tag kartoffelstavene op og læg dem på et stykke fedtsugende papir og krydr godt med salt.

3
Færdig

Og

Skær torsken ud i strimler, dyp dem i dejen og frittér dem i olie i 2-3 minutter. Tag torskestrimlerne op og læg dem på et stykke fedtsugende papir. Krydr med salt.

4
Færdig

Til sidst

Servér med lidt eddike og mayonnaise.

previous
Shepherd’s pie
next
Pasta bianco

Add Your Comment