Finskbrød med appelsinskal og mandler

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

375 g hvedemel
250 g koldt smør i tern
¼ tsk salt
Fintrevet skal af 1 økologisk appelsin
1 æggeblomme
100 g Dansukker bagesukker
Æggehvide til pensling
40 g mandler
Dansukker Dansk perlesukker
Dansukker Svensk perlesukker

Finskbrød med appelsinskal og mandler

Af: Anne au Chocolat

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Forvarm ovnen til 200 grader varmluft. Kom mel, smør, salt og appelsinskal i en røremaskine og rør sammen.

2
Færdig

Derefter

Rør æggeblomme og bagesukker sammen i en skål og tilsæt til de øvrige ingredienser. Rør dejen hurtigt sammen og rul den derefter ud i fingertykke stænger. Tryk dem let flade (4-5 mm tykkelse). Pensl med æggehvide og drys med perlesukker og hakkede mandler.

3
Færdig

Til sidst

Skær dem ud i finskbrød 2-3 cm bredde og læg dem på en bageplade med lidt afstand. Bag i 8-10 minutter, til de er fint gyldne. Køl af.

previous
Gulerodskage med flødeostetopping
next
Chokoladetrøfler med hindbær og kokos

Add Your Comment