375 g hvedemel | |
250 g koldt smør i tern | |
¼ tsk salt | |
Fintrevet skal af 1 økologisk appelsin | |
1 æggeblomme | |
100 g Dansukker bagesukker | |
Æggehvide til pensling | |
40 g mandler | |
Dansukker Dansk perlesukker | |
Dansukker Svensk perlesukker |
1 Færdig | FørstForvarm ovnen til 200 grader varmluft. Kom mel, smør, salt og appelsinskal i en røremaskine og rør sammen. |
2 Færdig | DerefterRør æggeblomme og bagesukker sammen i en skål og tilsæt til de øvrige ingredienser. Rør dejen hurtigt sammen og rul den derefter ud i fingertykke stænger. Tryk dem let flade (4-5 mm tykkelse). Pensl med æggehvide og drys med perlesukker og hakkede mandler. |
3 Færdig | Til sidstSkær dem ud i finskbrød 2-3 cm bredde og læg dem på en bageplade med lidt afstand. Bag i 8-10 minutter, til de er fint gyldne. Køl af. |