Falafler

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 dåse kikærter
1 løg
1 fed hvidløg
1 æg
1 bdt. persille
2 spsk rasp
1 tsk bagepulver
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt koriander
1 tsk salt
¼ tsk peber
½ dl olie

Falafler

Af: Linn Grubbström

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skyl kikærterne. Lad vandet dryppe af, så de ikke er for våde.

2
Færdig

Derefter

Hak løg, hvidløg og persille. Bland kikærter, løg, hvidløg, persille, spidskommen, koriander, bagepulver, salt og peber. Blend det til en fin dej.

3
Færdig

Og

Bland æg og rasp i. Brug en ske, og form 12 falafler. Læg dem på bagepapir i et ovnfast fad.

4
Færdig

Til sidst

Pensl med olie, og bag falaflerne i ovnen ved 200 grader i 30 minutter. Vend dem efter 10 og 20 minutter. Brug en ske til hjælp, og pensl med mere olie hver gang.

previous
Karamelliserede æbler
next
Bagt rødkål med gedeost

Add Your Comment