1 dåse kikærter | |
1 løg | |
1 fed hvidløg | |
1 æg | |
1 bdt. persille | |
2 spsk rasp | |
1 tsk bagepulver | |
1 tsk stødt spidskommen | |
1 tsk stødt koriander | |
1 tsk salt | |
¼ tsk peber | |
½ dl olie |
1 Færdig | FørstSkyl kikærterne. Lad vandet dryppe af, så de ikke er for våde. |
2 Færdig | DerefterHak løg, hvidløg og persille. Bland kikærter, løg, hvidløg, persille, spidskommen, koriander, bagepulver, salt og peber. Blend det til en fin dej. |
3 Færdig | OgBland æg og rasp i. Brug en ske, og form 12 falafler. Læg dem på bagepapir i et ovnfast fad. |
4 Færdig | Til sidstPensl med olie, og bag falaflerne i ovnen ved 200 grader i 30 minutter. Vend dem efter 10 og 20 minutter. Brug en ske til hjælp, og pensl med mere olie hver gang. |