300 g Sukker | |
250 g hvedemel | |
1 tsk. bagepulver | |
1 nip salt | |
2 tsk. revet økologisk appelsinskal | |
2 spsk. kakao | |
4 æg | |
1 spsk. neskaffe | |
2 spsk. knuste espressobønner | |
100 g. letristede, afskallede hasselnødder | |
Pensling | |
1 æg | |
2-3 spsk. vand |
Mørk og knap så sød biscotti.
Perfekt til en espresso med sukker i - eller anytime, bare fordi.
1 Færdig | FØRSTTænd ovnen på 200 grader varmluft. |
2 Færdig | DEREFTERBland sukker, mel, bagepulver, salt, appelsinskal og kakao sammen i en skål. |
3 Færdig | OGVend knuste espressobønner og hasselnødder i dejen. |
4 Færdig | OGTril dej til tommelfinger-tykke pølser og læg dem på bageplader med bagepapir. |
5 Færdig | OGBag kagerne i ovnen i ca. 20 minutter, til dejen har sat sig. |
6 Færdig | OGPisk æg og vand sammen, og pensl kagerne med det. Skru ovnen ned til 150 grader |
7 Færdig | OGSkær kagerne i skiver på ca. 2 cm. Fordel dem på bagepladerne, og bag dem helt sprøde og hårde i ovnen i ca. 20 minutter. |
8 Færdig | TIL SIDSTLad dem køle helt af, og opbevar dem i en tætsluttende kagedåse. |