Espresso-biscotti

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

300 g Sukker
250 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 nip salt
2 tsk. revet økologisk appelsinskal
2 spsk. kakao
4 æg
1 spsk. neskaffe
2 spsk. knuste espressobønner
100 g. letristede, afskallede hasselnødder
Pensling
1 æg
2-3 spsk. vand

Espresso-biscotti

Af: Louisa Lorang fra bogen Småkager

Mørk og knap så sød biscotti.
Perfekt til en espresso med sukker i - eller anytime, bare fordi.

Sådan gør du

1
Færdig

FØRST

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2
Færdig

DEREFTER

Bland sukker, mel, bagepulver, salt, appelsinskal og kakao sammen i en skål.
Pisk æggene let sammen med neskaffe, og rør det i melblandingen.

3
Færdig

OG

Vend knuste espressobønner og hasselnødder i dejen.

4
Færdig

OG

Tril dej til tommelfinger-tykke pølser og læg dem på bageplader med bagepapir.

5
Færdig

OG

Bag kagerne i ovnen i ca. 20 minutter, til dejen har sat sig.
Tag dem ud, lad dem køle lidt.

6
Færdig

OG

Pisk æg og vand sammen, og pensl kagerne med det. Skru ovnen ned til 150 grader

7
Færdig

OG

Skær kagerne i skiver på ca. 2 cm. Fordel dem på bagepladerne, og bag dem helt sprøde og hårde i ovnen i ca. 20 minutter.

8
Færdig

TIL SIDST

Lad dem køle helt af, og opbevar dem i en tætsluttende kagedåse.

previous
Karamelcookies med brunet smør
next
Mandelhorn

Add Your Comment