• Home
  • Dansk
  • Entrecote med bagte løg, svampecreme og timian
Entrecote med bagte løg, svampecreme og timian

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 stk. entrecote a ca. 300 g
2 dl olivenolie
1 tsk smør
5-6 små løg
200 g blandede svampe (f.eks. østershatte, champignoner, kantareller)
1 fed hvidløg
2 stilke frisk timian
2 håndfulde rucola
Salt
Peber
2 skiver rugbrød

Entrecote med bagte løg, svampecreme og timian

Af: Mads Persson / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Steg bøffen i lidt smør og olie i cirka 3 minutter på hver side, så den er medium. Lad den hvile i 10 minutter.

2
Færdig

Derefter

Skræl, og halvér løgene. Vend dem i lidt olie, og bag dem i ovnen eller på grillen, til de er møre og let brunede.

3
Færdig

Og

Steg svampene i lidt olie på en meget varm pande, til de har afgivet væske.

4
Færdig

Og

Blend dernæst svampene til en lind puré med den resterende olie, hvidløg samt salt og peber.

5
Færdig

Til sidst

Byg madderne op ved først at smøre rugbrødet med svampepuréen, læg
dernæst rucola over og herpå tynde skiver af entrecoten. Top til sidst med plukket, frisk timian og bagte løg.

previous
Rødbederösti med grillet gedeost
next
Varmrøget laks med blomkålspuré og syltet broccoli

Add Your Comment