1 stk. entrecote a ca. 300 g | |
2 dl olivenolie | |
1 tsk smør | |
5-6 små løg | |
200 g blandede svampe (f.eks. østershatte, champignoner, kantareller) | |
1 fed hvidløg | |
2 stilke frisk timian | |
2 håndfulde rucola | |
Salt | |
Peber | |
2 skiver rugbrød |
1 Færdig | FørstSteg bøffen i lidt smør og olie i cirka 3 minutter på hver side, så den er medium. Lad den hvile i 10 minutter. |
2 Færdig | DerefterSkræl, og halvér løgene. Vend dem i lidt olie, og bag dem i ovnen eller på grillen, til de er møre og let brunede. |
3 Færdig | OgSteg svampene i lidt olie på en meget varm pande, til de har afgivet væske. |
4 Færdig | OgBlend dernæst svampene til en lind puré med den resterende olie, hvidløg samt salt og peber. |
5 Færdig | Til sidstByg madderne op ved først at smøre rugbrødet med svampepuréen, læg |