Dobbeltfermenteret kamillekombucha

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

2 l vand
10 g tørret kamille (eller 4 breve kamillete)
200 g sukker
1 kombuchamoder + ca. 1 dl færdig kombucha
1 stort glas (2,5 l)
2-3 flasker
2 tsk sukker

Dobbeltfermenteret kamillekombucha

Af: Mette Helbæk / Foto: Stine Christiansen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Følg fremgangsmåden fra kombuchagrundopskriften. Når kombuchaen er færdig og smager godt, sigter du den over på flaskerne.

2
Færdig

Til sidst

Fordel de 2 teskefulde sukker i hver flaske, og luk godt til. Lad flaskerne stå ved stuetemperatur i 2-3 dage, eller indtil indholdet ikke længere er for sødt. Sæt flaskerne på køl og drik indenfor 1 uges tid.

previous
Kombucha med granatæble
next
Jomfruhummere og løgpapir med chokolade

Add Your Comment