Dadler med orangemarcipan

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

200 g marcipan
1 spsk. fintrevet appelsinskal
1 spsk. contreau (eller anden appelsinlikør)
1 spsk. flormelis
100 g kold nougat
15 - 20 flotte dadler uden sten
200 g mørk chokolade (til overtræk og evt. kandiseret appelsinskal)

Dadler med orangemarcipan

Af: Louisa Lorang / Foto: Chris Tonnesen

En simpel og nem konfekt. Gå efter dadler, der ikke er alt for store, og brug meget gerne en hjemmelavet marcipan. Pynt med hjemmelavet kandiseret appelsinskal eller med en smuttet mandel. Opskriften giver 15 - 20 stk.

Sådan gør du

1
Færdig

FØRST

Ælt marcipanen med appelsinskal og appelsinlikør. Saml den med flormelis.

2
Færdig

DEREFTER

Tril marcipanen til 15 små aflange pølser. Skær 15 stykker nougat.

3
Færdig

TIL SIDST

Kom nougat og marcipan i dadler. Smelt chokoladen. Overtræk dadlerne og pynt gerne med lidt kandiseret appelsin eller mandler.

previous
Pistaciemarcipanbrød med rosenvand og kardemomme
next
Svampebouillon med kombutang og sojasauce

Add Your Comment