200 g marcipan | |
1 spsk. fintrevet appelsinskal | |
1 spsk. contreau (eller anden appelsinlikør) | |
1 spsk. flormelis | |
100 g kold nougat | |
15 - 20 flotte dadler uden sten | |
200 g mørk chokolade (til overtræk og evt. kandiseret appelsinskal) |
En simpel og nem konfekt. Gå efter dadler, der ikke er alt for store, og brug meget gerne en hjemmelavet marcipan. Pynt med hjemmelavet kandiseret appelsinskal eller med en smuttet mandel. Opskriften giver 15 - 20 stk.
1 Færdig | FØRSTÆlt marcipanen med appelsinskal og appelsinlikør. Saml den med flormelis. |
2 Færdig | DEREFTERTril marcipanen til 15 små aflange pølser. Skær 15 stykker nougat. |
3 Færdig | TIL SIDSTKom nougat og marcipan i dadler. Smelt chokoladen. Overtræk dadlerne og pynt gerne med lidt kandiseret appelsin eller mandler. |