300 g kulmule | |
1 jalapeno | |
1 skalotteløg | |
Saft og fintrevet skal af 1 citron | |
½ tsk chiliflager | |
2 spsk olivenolie | |
1 figen | |
1 lille radicchio | |
1 grøn tomat | |
frisk basilikum | |
Jeg fik engang rå fisk, crudo, med grønne tomater og figen i Italien, og siden da har jeg haft hede drømme om den ret. Vild kombination. Så den fik jeg lyst til at lave til denne bog. Og hvis du ikke kan lide tanken om at spise rå fisk, så kan jeg trøste dig med, at fisken ikke er rigtig rå. Den bliver nemlig tilberedt af syren i citronen.
1 Færdig | FØRSTSkær kulmulen i tynde strimler. Skær jalapenoen og skalotteløget i tynde skiver, og tilsæt olivenolie, chiliflager og saft og skal fra citronen. Hæld over fisken, og vend rundt. Lad fisken trække 5 minutter før servering. |
2 Færdig | SERVERINGServering: Læg fisken på et fad, eller portionsanret på tallerkner. Top med tynde skiver af grøn tomat, lidt raddichio revet i små stykker og fine både af figen. Slut af med lidt salt, peber og basilikumblade, og dryp en smule ekstra olivenolie over. |