Crudo på kulmule

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

300 g kulmule
1 jalapeno
1 skalotteløg
Saft og fintrevet skal af 1 citron
½ tsk chiliflager
2 spsk olivenolie
1 figen
1 lille radicchio
1 grøn tomat
frisk basilikum
Tip: Jeg har brugt kulmule til min crudo her, men du kan bruge alle fisk fra torskefamilien.

Crudo på kulmule

Af: Timm Vladimir / Bog: Sommerkogebog

Jeg fik engang rå fisk, crudo, med grønne tomater og figen i Italien, og siden da har jeg haft hede drømme om den ret. Vild kombination. Så den fik jeg lyst til at lave til denne bog. Og hvis du ikke kan lide tanken om at spise rå fisk, så kan jeg trøste dig med, at fisken ikke er rigtig rå. Den bliver nemlig tilberedt af syren i citronen.

Sådan gør du

1
Færdig

FØRST

Skær kulmulen i tynde strimler. Skær jalapenoen og skalotteløget i tynde skiver, og tilsæt olivenolie, chiliflager og saft og skal fra citronen. Hæld over fisken, og vend rundt. Lad fisken trække 5 minutter før servering.

2
Færdig

SERVERING

Servering: Læg fisken på et fad, eller portionsanret på tallerkner. Top med tynde skiver af grøn tomat, lidt raddichio revet i små stykker og fine både af figen. Slut af med lidt salt, peber og basilikumblade, og dryp en smule ekstra olivenolie over.

previous
Romaine med fersken
next
Black Leaves

Add Your Comment