• Home
  • Forret
  • Cremet perlespelt med persille og stegte svampe
Cremet perlespelt med persille og stegte svampe

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

3 dl perlespelt
4 dl vand
4 dl hvidvin
4 spsk tørrede svampe
2 hakkede løg
2 hakkede fed hvidløg
1 potte hakket persille
60 g smør
50 g revet parmesan
400 g blandede svampe
Lidt citronsaft
Olivenolie
Salt og peber

Cremet perlespelt med persille og stegte svampe

Af: Torben Klitbo og Charlie Frederichsen / Foto: John Bendtsen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Kom løg, hvidløg og spelten op i en gryde med lidt varm olie, og svits det let af. Tilsæt vand, hvidvin og de tørrede svampe, og lad det hele simre i 15 minutter.

2
Færdig

Derefter

Tag nu en varm pande, og kom cirka 20 gram smør på. Lad smørret bruse op, og tilsæt svampene. Rist svampene godt af, og tilsæt halvdelen af persillen sammen med lidt salt.

3
Færdig

Og

Kom det resterende smør i gryden med spelt, og tilsæt den revne parmesan under omrøring på svag varme. Smag til med salt, peber, citron og det sidste persille.

4
Færdig

Til sidst

Server den cremede spelt med de stegte svampe oven på.

previous
And med svampe, æbler og korn
next
Snemandssnacks

Add Your Comment