3 dl perlespelt | |
4 dl vand | |
4 dl hvidvin | |
4 spsk tørrede svampe | |
2 hakkede løg | |
2 hakkede fed hvidløg | |
1 potte hakket persille | |
60 g smør | |
50 g revet parmesan | |
400 g blandede svampe | |
Lidt citronsaft | |
Olivenolie | |
Salt og peber |
1 Færdig | FørstKom løg, hvidløg og spelten op i en gryde med lidt varm olie, og svits det let af. Tilsæt vand, hvidvin og de tørrede svampe, og lad det hele simre i 15 minutter. |
2 Færdig | DerefterTag nu en varm pande, og kom cirka 20 gram smør på. Lad smørret bruse op, og tilsæt svampene. Rist svampene godt af, og tilsæt halvdelen af persillen sammen med lidt salt. |
3 Færdig | OgKom det resterende smør i gryden med spelt, og tilsæt den revne parmesan under omrøring på svag varme. Smag til med salt, peber, citron og det sidste persille. |
4 Færdig | Til sidstServer den cremede spelt med de stegte svampe oven på. |