Cremet korma med rejer

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

200 g optøede rejer
1 lille stykke frisk ingefær
1 fed hvidløg
½ courgette
½ dl korma-curry (f.eks. fra Patak)
1 spsk fiskesauce
2 spsk olie
4 spsk kokosmælk
Jordnøddesovs
½ dåse kokosmælk
1 dl korma-curry (f.eks. fra Patak)
1 spsk jordnøddesmør (fra glas)
1 spsk sukker
2 spsk limesaft
45 g jordnødder eller peanuts
1 tsk fiskesauce
Tilbehør
Kogt jasmin- eller basmatiris

Cremet korma med rejer

Af: Helle Brønnum Carlsen og Louise Beck Brønnum / Foto: Jesper Glyrskov

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skræl, og riv ingefær og hvidløg. Bland med karry, fiskesauce, olie og kokosmælk til en marinade. Læg de optøede rejer i marinaden. Lad rejerne marinere 20 minutter i køleskabet.

2
Færdig

Derefter

Lav imens jordnøddesovsen. Skyl courgetten, og skær den i tern eller stykker. Varm kokosmælken op til kogepunktet. Tilsæt courgette og de øvrige ingredienser en ad gangen i den rækkefølge, de står i ingredienslisten. Rør godt mellem hver ingrediens, der tilsættes. Brug ikke låg. Kog ikke sovsen for kraftigt, da kokosmælk nemt skiller ved for høj varme.

3
Færdig

Til sidst

Læg rejerne i sovsen efter 5 minutter. Kog igennem med marinaden, og servér med ris og sauteret spinat eller kålsalat.

previous
Mozzarella-ispinde
next
Falafel

Add Your Comment