600 g hakket kyllingekød | |
Røget salt | |
Sennep | |
Kapers | |
8 skiver groft toastbrød | |
4 spsk røget ketchup | |
4 spsk sennep | |
Remoulade | |
½ blomkål, skåret i små buketter | |
1 fennikel, skåret i små tern | |
½ broccoli, skåret i små buketter | |
1 stængel blegselleri, skåret i små tern | |
½ rødløg, finthakket | |
3 dl skyr | |
1 økologisk citron, saft og skal | |
1 spsk karry, ristet på en tør pande | |
Salt og peber |
1 Færdig | FørstBland blomkål, fennikel, broccoli, blegselleri og rødløg i en skål. Rør skyr, citronsaft og -skal, karry, salt og peber sammen. Vend grøntsagerne med dressingen, og lad dem trække lidt. Hvis du synes, at remouladen er for grov, så kom det hele op i en blender, og kør i 1 minut. |
2 Færdig | DerefterRemouladen kan holde sig en uge og er et godt pift til meget mad lige fra lune deller til en rugbrødsmad. Bland kyllingekødet med røget salt, sennep og kapers, og form farsen til 4 bøffer a 150 gram. |
3 Færdig | Til sidstGrill bøfferne i 2-3 minutter på hver side. Rist toastbrødene på grillen. Smør brødene: 4 med røget ketchup og 4 med sennep. Læg bøfferne på brødet, kom remoulade på, og slut af med toastbrød. |