Cowboytoast med kylling

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

600 g hakket kyllingekød
Røget salt
Sennep
Kapers
8 skiver groft toastbrød
4 spsk røget ketchup
4 spsk sennep
Remoulade
½ blomkål, skåret i små buketter
1 fennikel, skåret i små tern
½ broccoli, skåret i små buketter
1 stængel blegselleri, skåret i små tern
½ rødløg, finthakket
3 dl skyr
1 økologisk citron, saft og skal
1 spsk karry, ristet på en tør pande
Salt og peber

Cowboytoast med kylling

Af: Claus Holm / Foto: David Bering

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Bland blomkål, fennikel, broccoli, blegselleri og rødløg i en skål. Rør skyr, citronsaft og -skal, karry, salt og peber sammen. Vend grøntsagerne med dressingen, og lad dem trække lidt. Hvis du synes, at remouladen er for grov, så kom det hele op i en blender, og kør i 1 minut.

2
Færdig

Derefter

Remouladen kan holde sig en uge og er et godt pift til meget mad lige fra lune deller til en rugbrødsmad. Bland kyllingekødet med røget salt, sennep og kapers, og form farsen til 4 bøffer a 150 gram.

3
Færdig

Til sidst

Grill bøfferne i 2-3 minutter på hver side. Rist toastbrødene på grillen. Smør brødene: 4 med røget ketchup og 4 med sennep. Læg bøfferne på brødet, kom remoulade på, og slut af med toastbrød.

previous
Ribeye med rygeostkartofler
next
Muslinger med masser af løg

Add Your Comment