3 dl couscous | |
1 tsk gurkemeje | |
1 tsk spidskommen | |
6 dl vand | |
200 g kinaradise, skåret i små tern | |
200 g radiser, skåret i små tegn | |
1 stk. pære, skåret i små tern | |
1 håndfuld ristede pinjekerner | |
Fintrevet skræl af en økologisk citron | |
4 spsk hakkede abrikoser | |
1 bdt. kruspersille | |
1 dl rapsolie | |
Salt | |
Peber |
1 Færdig | FørstKog vandet op, og tilsæt gurkemeje, spidskommen og couscous. Sluk med det samme for blusset, læg låg på, og lad couscoussen dampe helt færdig. |
2 Færdig | DerefterHæld couscoussen over i en skål, og lad den køle helt ned. |
3 Færdig | OgNår couscoussen er kølet ned, blander du den med citronskræl, persille, pinjekerner, olie, salt, peber og radiser. |
4 Færdig | Til sidstServér som salat til for eksempel lammekød. |