• Home
  • Forår
  • Couscous med to slags radiser, pinjekerner, pære og abrikoser
Couscous med to slags radiser, pinjekerner, pære og abrikoser

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

3 dl couscous
1 tsk gurkemeje
1 tsk spidskommen
6 dl vand
200 g kinaradise, skåret i små tern
200 g radiser, skåret i små tegn
1 stk. pære, skåret i små tern
1 håndfuld ristede pinjekerner
Fintrevet skræl af en økologisk citron
4 spsk hakkede abrikoser
1 bdt. kruspersille
1 dl rapsolie
Salt
Peber

Couscous med to slags radiser, pinjekerner, pære og abrikoser

Af: Mads Persson / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Kog vandet op, og tilsæt gurkemeje, spidskommen og couscous. Sluk med det samme for blusset, læg låg på, og lad couscoussen dampe helt færdig.

2
Færdig

Derefter

Hæld couscoussen over i en skål, og lad den køle helt ned.

3
Færdig

Og

Når couscoussen er kølet ned, blander du den med citronskræl, persille, pinjekerner, olie, salt, peber og radiser.

4
Færdig

Til sidst

Servér som salat til for eksempel lammekød.

previous
Smørstegte radiser
next
Bagte radiser med mynte og feta

Add Your Comment