Cookies med macadamianødder og hvid chokolade

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

250 g 10 oz hvedemel hvedemel
1 tsk 1 teaspoon bagepulver bagepulver
1/2 tsk 1/2 tsk natron natron
1/2 tsk 1/2 teaspoon salt salt
150 g 6 oz brun farin brun farin
100 g 1/2 cup sukker sukker
115 g 4 3/5 oz hvide chokoladeknapper med karamelsmag hvide chokoladeknapper med karamelsmag
80 g 3 1/5 oz macadamianødder macadamianødder

Cookies med macadamianødder og hvid chokolade

Af: Katharina Kjeldgaard / Foto: Katharina Kjeldgaard

De her cookies har jeg lavet mange, mange gange. Ikke bare som gave, men også fx for gæster. Smagskombinationen af macadamianødder og hvid chokolade er himmelsk. Sød og salt på samme tid.

Sådan gør du

1
Færdig

FØRST

Bland hvedemel, bagepulver, natron og salt i en skål, og hæld det op i glasset. Tilføj brun farin, og pres det godt ned med en ske. Tilføj sukker, og slut af med hvide chokoladeknapper og grofthakkede macadamianødder.

2
Færdig

DEREFTER (Tekst til modtageren, hvis de gives i gave)

Læg nødderne og chokoladen til side. Smelt 150 g smør, og lad det køle helt af. Hæld smørret i en stor skål og pisk det sammen med 1 æg. Tilføj de resterende ingredienser i glasset, og ælt dejen med hænderne eller en ske. Tilsæt til sidst chokolade og nødder.

3
Færdig

OG (Tekst til modtageren, hvis de gives i gave)

Lad dejen hvile mindst en time i køleskabet.

4
Færdig

OG (Tekst til modtageren, hvis de gives i gave)

Tænd ovnen på 175 °C. Rul dejen til kugler a 50 g, og fordel dem med god afstand imellem på to bageplader beklædt med bagepapir. Bag dem i ca. 13 minutter, til de er gyldne.

previous
Brændte mandler
next
Brownie med mælkechokolade, brunet smør og ristede hasselnødder

Add Your Comment