Citrussalat med ingefær og bagt hvid chokolade

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

4 store appelsiner
2 grapefrugter
5-10 mandariner eller clementiner
6 dl appelsinjuice
1 stort stykke ingefær
1 plade hvid chokolade

Citrussalat med ingefær og bagt hvid chokolade

Af: Marcus Lund / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Start med at tænde din ovn på 150 grader. Hak den hvide chokolade fint, og drys den ud over et stykke bagepapir. Chokoladen skal ligge helt tæt – men i ét lag. Bag den, til den er gylden. Det tager cirka 15–20 minutter. Når den er færdigt, køler du den ned og sætter den i køleskabet.

2
Færdig

Derefter

Skær top og bund af citrusfrugterne, og stil dem på et skærebræt. Skær fra top til bund med en urtekniv, så du tager skallen og det yderste lag hinde af. Når skallen er væk, skærer du hver filet fra hinden. Hold alle fileterne på køl.

3
Færdig

Og

Bring appelsinjuice og groftskåret ingefær i kog, og reducér, til konsistensen er næsten som sirup.

4
Færdig

Til sidst

Anret citrusfileterne i en dyb tallerken, og hæld appelsin-ingefærsirup over. Drys med finthakket hvid chokolade, og servér straks.

previous
Stegt lever med appelsiner, hasselnød, soja og estragon
next
Pocheret torsk med brunet blomkålpuré, bagt porre i sprød dej og dild

Add Your Comment