Choko-popcorn

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

200 g flydende lys chokolade
65 g tørrede majskorn (popcorn-majs)
2 spsk neutral olie
50 g tørrede tranebær
50 g usaltede pistacienødder

Choko-popcorn

Af: Marie Steenberger / Foto: Mikkel Heriba

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Pop majskornene i neutral olie ved middel varme i en gryde med låg eller pop dem i mikroovnen. Hak imens tranebærrene og pistaciekernerne

2
Færdig

Derefter

Hæld de færdigpoppede majs op i et dørslag, hvor de afkøles i 15 minutter.

3
Færdig

Og

Bland popcorn, tranebær og pistacienødder godt i en stor skål. Hæld den flydende lyse chokolade over og rør godt, til chokoladen er fint fordelt. Hæld straks massen ud på et stykke bagepapir, hvor den skal ligge, til chokoladen er helt kold.

4
Færdig

Til sidst

Skær massen i passende “brud” og pak dem ind i cellofanpakker. Så er de lige til at hænge på fastelavnsriset.

Kilde: Mette Blomsterberg

previous
Flødekarameller
next
Kyllingelår med pilsner og jordskokker

Add Your Comment