Chili- og appelsinmarinerede sild

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 glas gammeldags modnede marinerede sild
2 spsk sukker
1 spsk lagereddike
1 dl neutral vindruekerneolie
Revet skræl af 1 økologisk appelsin
2 tsk finthakket chili
1 dl piskefløde

Chili- og appelsinmarinerede sild

Af: Mads Persson / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Rør sukker, eddike, olie, revet appelsinskræl og fintsnittet chili sammen i en skål.

2
Færdig

Derefter

Pisk fløden til skum, og rør det hele, til det har en tyk, lind konsistens.

3
Færdig

Og

Dræn sildene grundigt, og skær dem i mindre bidder. Rør sildene nænsomt i saucen, og lad dem trække til dagen derpå.

4
Færdig

Til sidst

Servér med kørvel og eventuelt ekstra chili og appelsin.

previous
Friterede grønne asparges med chili- og yoghurtmayo
next
Grillet gedeost med rabarber og vinaigre

Add Your Comment