150 g moste hindbær, gem lidt til pynt | |
1 ½ dl mælk | |
2 ½ dl skyr | |
4 spsk chiafrø | |
1 knivspids vaniljekorn | |
2 spsk grovvalsede havregryn | |
2 spsk hasselnødder, hakkede | |
1 spsk honning | |
1 tsk smør |
1 Færdig | FørstBland de moste hindbær, 1 deciliter af skyren, mælk, vanilje og chiafrø i en skål, og lad det trække på køl til næste morgen. |
2 Færdig | DerefterSmelt smørret på en pande, og rist havregrynene. Tilsæt honningen, og bland det hele. |
3 Færdig | OgFordel granolaen i et tyndt lag på bagepapir i en bradepande, og rist det sprødt i ovnen ved 200 grader i cirka 10 minutter. |
4 Færdig | Til sidstNår granolaen er kølet ned, serverer du chiagrøden, skyren og granolaen i høje glas eller skåle. Pynt til sidst med et par friske hindbær. |