Bund | |
250 g Digestive-kiks | |
1 spsk honning | |
100 g smeltet smør | |
Creme | |
100 g flødeost | |
100 g cremefraiche 38% | |
Saft og skal af 1 citron | |
1 spsk sukker | |
200 g piskefløde | |
Gelé | |
300 g saft af mandariner | |
50 g sukker | |
4 ½ blad gelatine | |
Et par pistacienødder til pynt |
1 Færdig | FørstNår du skal lave bundene, knuser du kiksene fint, inden du blander dem med honningen og smørret. Fordel massen i et metalrør, og pres den sammen med bunden af et glas. |
2 Færdig | DerefterFlødeost, cremefraiche, citronskal, saft og sukker kommes i en foodprocessor. Hvis maskinen har en PULSE funktion, bruges den til meget forsigtigt at blende massen glat. Ellers blender du i laveste gear af meget korte intervaller, indtil massen er helt glat. |
3 Færdig | OgVend massen forsigtigt med friskpisket flødeskum. Ved hjælp af en sprøjtepose fordeler du nu cremen oven på bunden og sætter den på køl. |
4 Færdig | OgMandarinsaft og sukker lunes, til sukkeret er opløst. Den udblødte gelatine opløser du i saften. Geléen skal føles kold, men stadig være flydende, når den hældes på cheesecaken. |
5 Færdig | Til sidstLad den køle natten over, og drys den til sidst med hakkede pistacienødder. |