Ceviche af hogfish med jalapenos og kokos

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

500 g fileter af hogfish, skåret på langs i ¼ cm strimler
375 ml frisk limesaft
100 ml frisk kokosvand
½ rødløg, hakket i små stykker
4 jalapenos uden frø, 2 hakket, 2 skåret i tynde skiver
60 ml kokosnød hakket i små stykker og ristet på en pande
3 spsk hakket, frisk koriander
Server evt. med saltede kiks

Ceviche af hogfish med jalapenos og kokos

Af: Danny Christensen / Foto: Danny Christensen og Adam Finnieston Ross

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Bland fisk, limesaft og oregano i en stor skål. Drys med salt, og afkøl i et køleskab godt 50 minutter, indtil fisken skifter farve til hvid.

2
Færdig

Til sidst

Hæld næsten al saften fra fisken, og kom den tilbage i skålen. Rør løg i, hakket og skiveskåret jalapenos, kokos og koriander. Krydr med salt. Afkøl igen i mindst 20 minutter – gerne op til 2 timer. Server cevichen med saltede kiks.

previous
Bloody Mary med taskekrabbe
next
Jomfruhummer på grill med urter og ærter

Add Your Comment