500 g fileter af hogfish, skåret på langs i ¼ cm strimler | |
375 ml frisk limesaft | |
100 ml frisk kokosvand | |
½ rødløg, hakket i små stykker | |
4 jalapenos uden frø, 2 hakket, 2 skåret i tynde skiver | |
60 ml kokosnød hakket i små stykker og ristet på en pande | |
3 spsk hakket, frisk koriander | |
Server evt. med saltede kiks |
1 Færdig | FørstBland fisk, limesaft og oregano i en stor skål. Drys med salt, og afkøl i et køleskab godt 50 minutter, indtil fisken skifter farve til hvid. |
2 Færdig | Til sidstHæld næsten al saften fra fisken, og kom den tilbage i skålen. Rør løg i, hakket og skiveskåret jalapenos, kokos og koriander. Krydr med salt. Afkøl igen i mindst 20 minutter – gerne op til 2 timer. Server cevichen med saltede kiks. |