• Home
  • Grønt
  • Caviar, ostecrème af Grana Padano, bagt græskar, græskarkerner og fløde parfumeret med hybenroseeddike
Caviar, ostecrème af Grana Padano, bagt græskar, græskarkerner og fløde parfumeret med hybenroseeddike

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

15-30 g Gastrounika Gold caviar
1 stk Hokkaido-græskar
100 g Saltet smør
5 dl Piskefløde
3 dl Sødmælk
125 g Grana Padano
Hybenroseeddike (god vin- eller æbleeddike parfumeret med hybenroseblade fra i sommer)
25 g Græskarkerner
Havsalt

Caviar, ostecrème af Grana Padano, bagt græskar, græskarkerner og fløde parfumeret med hybenroseeddike

Sådan gør du

1
Færdig

FØRST

Flæk græskarret og skrab kernerne ud.

2
Færdig

DEREFTER

Skær reelle stykker og skær dem pænt til.

3
Færdig

OG

Bag græskarstykkerne med en god klat smør og lidt salt til de er møre, men stadig faste.

4
Færdig

OG

Resterne af græskarret skæres i grove stykker, kommes i en gryde og dækkes halv af fløde og halvt af mælk. Kog græskarret helt mørt og kom nu i en blender, uden selve kogevæsken.

5
Færdig

OG

Mens der blendes, rives Grana Padano groft og kommes i når græskarmassen er helt lind. Der smages også til med salt og en smule hybenroseeddike. Lad nu massen køle af.

6
Færdig

OG

Græskarkerner ristes let på tør pande, indtil de ’puffer’ og tages hurtigt af panden.

7
Færdig

OG

Kort inden anretning smages fløden til med hybenroseeddike og en smule salt.

8
Færdig

TIL SIDST

Anret det bagte græskar centralt på en lille tallerken med lidt dybde, flankeret af græskar-/ostecrèmen. Top det bagte græskar med caviar, og crèmen med ristede græskarkerner. Kom en skefuld af den parfumerede fløde rundt om anretningen – gerne inde ved gæsten.

previous
Alkoholfri cocktail: Seedlip Verdita
next
Røget laks, agurk, umoden fersken, ramsløgskapers, dild og ostesauce af Grana Padano skilt med dildolie

Add Your Comment