• Home
  • Forret
  • Carpaccio af kalv med rødbede, kapersmayonnaise og vincotto
Carpaccio af kalv med rødbede, kapersmayonnaise og vincotto

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

120 g dansk kalveinderlår, frossent
1 stor rødbede, skrællet og revet på rivejern
1 kvist rosmarin, grofthakket
1 finthakket skalotteløg
Saft af 1 citron
6 spsk olivenolie
Salt
Peber
35 g rød salat
Lidt rød skovsyre eller engsyre
50 g tørrede karljohansvampe, malet til pulver i blender
1 spsk god vincotto
Maldon-salt
4 spsk kapers i havsalt, udvandet
2 æggeblommer
1 tsk dijonsennep
Rødvinseddike
1½ dl rapsolie
1½ dl olivenolie

Carpaccio af kalv med rødbede, kapersmayonnaise og vincotto

Af: Spuntino / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Kom kapers, æggeblommer og sennep op i en blender og kør på høj hastighed. Tilsæt olie lidt ad gangen, og smag til med eddike og salt.

2
Færdig

Derefter

Tag kalven ud af fryseren en halv time, inden du skal bruge den.

3
Færdig

Og

Smør lidt mayonnaise på en tallerken. Skær kalven i tynde skiver på en pålægsmaskine eller med en meget skarp kniv. Læg kødet over mayonnaisen.

4
Færdig

Og

Vend rødbeder og skalotteløg i olivenolie og citronsaft, og smag til med rosmarin og salt. Læg lidt af rødbedesalaten i tre pletter på hver sin tallerken.

5
Færdig

Til sidst

Dryp lidt vincotto oven på kødet, og krydr med lidt flagesalt. Pynt med salatblade og skovsyre. Til sidst drysser du med lidt karljohan-pulver.

previous
Grillet blæksprutte med jordskokkepuré, sprøde oliven og valnødder
next
Rejeconsommé med drueagurker

Add Your Comment