KOKOSKAGE | |
3 stk. æg | |
150 g sukker | |
20 g brun farin | |
135 g hvedemel | |
2 tsk. bagepulver | |
15 g kokosmel | |
100 g sødmælk | |
30 g blødt smør | |
KOKOSTOPMASSE | |
100 g blødt smør | |
180 g brun farin | |
40 g kokosmælk | |
80 g kokosmel |
1 Færdig | FørstTænd ovnen på 175 grader. Læg kokosmelet på en bageplade med papir og rist det i ovnen, til det får en gyldenbrun farve, mens ovnen varmer op. |
2 Færdig | DerefterPisk æg, sukker og brun farin til en luftig masse og tilsæt blødt smør. Pisk det hurtigt ud i massen. |
3 Færdig | OgSigt hvedemel og bagepulver sammen, vend det forsigtigt i massen, tilsæt ristet kokosmel og sødmælk. Vend det hele sammen til en ensartet masse. Hæld massen op i en springform foret med bagepapir (ca. 20 cm i diameter). Bag kagen ved 175 grader i ca. 25 min. Lad kagen afkøle i ca. 30 min. |
4 Færdig | OgLad ovnen varme op til 210 grader. Pisk kokosmælken sammen, til det er ensartet. Kog smør, kokosmælk og brun farin sammen i en tykbundet gryde, tilsæt kokosmel og lad det koge i 2-3 min. Fordel kokosmassen på kokoskagen og lad toppen karamellisere i ovnen. |
5 Færdig | Til sidstStil kagen til afkøling inden servering. |