Cakenhagen-drømmekage

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

KOKOSKAGE
3 stk. æg
150 g sukker
20 g brun farin
135 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
15 g kokosmel
100 g sødmælk
30 g blødt smør
KOKOSTOPMASSE
100 g blødt smør
180 g brun farin
40 g kokosmælk
80 g kokosmel

Cakenhagen-drømmekage

Af: Torben Bang / Foto: Christoffer Sandager

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Tænd ovnen på 175 grader. Læg kokosmelet på en bageplade med papir og rist det i ovnen, til det får en gyldenbrun farve, mens ovnen varmer op.

2
Færdig

Derefter

Pisk æg, sukker og brun farin til en luftig masse og tilsæt blødt smør. Pisk det hurtigt ud i massen.

3
Færdig

Og

Sigt hvedemel og bagepulver sammen, vend det forsigtigt i massen, tilsæt ristet kokosmel og sødmælk. Vend det hele sammen til en ensartet masse. Hæld massen op i en springform foret med bagepapir (ca. 20 cm i diameter). Bag kagen ved 175 grader i ca. 25 min. Lad kagen afkøle i ca. 30 min.

4
Færdig

Og

Lad ovnen varme op til 210 grader. Pisk kokosmælken sammen, til det er ensartet. Kog smør, kokosmælk og brun farin sammen i en tykbundet gryde, tilsæt kokosmel og lad det koge i 2-3 min. Fordel kokosmassen på kokoskagen og lad toppen karamellisere i ovnen.

5
Færdig

Til sidst

Stil kagen til afkøling inden servering.

previous
Spicy tun med røde bønner
next
Mascarponesorbet med rabarbergranité og citronverbena

Add Your Comment