1 l grøntsagsbouillon | |
250 g markchampignoner, halverede og rensede | |
200 g perlebyg | |
1 dl hvidvin | |
1 løg, finthakket | |
1 stilk bladselleri, finthakket | |
Frisk oregano | |
1 spsk olivenolie | |
2 spsk smør | |
1 håndfuld revet Prima Donna |
1 Færdig | FørstI en tykbundet gryde varmer du en spiseskefuld smør og sauterer svampe, løg og bladselleri, til de er gyldne. |
2 Færdig | DerefterTilsæt så perlebyg, og lad kornene suge det sidste væde fra smørret og svampene. |
3 Færdig | OgNår al væden næsten er væk, tilsætter du vin og rører, til den er fordampet. |
4 Færdig | OgPåbegynd nu lidt efter lidt tilsætningen af kogende bouillon, indtil bygottoen har en cremet konsistens, og perlebyggen er mør. |
5 Færdig | OgLige inden servering tilsætter du en spiseskefuld smør samt ost, som røres let i. |
6 Færdig | Til sidstServér med ekstra revet ost på toppen og frisk oregano. |