Bygotto med markchampignoner og spinat

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 l grøntsagsbouillon
250 g markchampignoner, halverede og rensede
200 g perlebyg
1 dl hvidvin
1 løg, finthakket
1 stilk bladselleri, finthakket
Frisk oregano
1 spsk olivenolie
2 spsk smør
1 håndfuld revet Prima Donna

Bygotto med markchampignoner og spinat

Af: Mads Persson / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

I en tykbundet gryde varmer du en spiseskefuld smør og sauterer svampe, løg og bladselleri, til de er gyldne.

2
Færdig

Derefter

Tilsæt så perlebyg, og lad kornene suge det sidste væde fra smørret og svampene.

3
Færdig

Og

Når al væden næsten er væk, tilsætter du vin og rører, til den er fordampet.

4
Færdig

Og

Påbegynd nu lidt efter lidt tilsætningen af kogende bouillon, indtil bygottoen har en cremet konsistens, og perlebyggen er mør.

5
Færdig

Og

Lige inden servering tilsætter du en spiseskefuld smør samt ost, som røres let i.

6
Færdig

Til sidst

Servér med ekstra revet ost på toppen og frisk oregano.

previous
Æbledessert
next
Indisk mulligatawny

Add Your Comment