• Home
  • Forår
  • Bruschetta med ricotta rørt med friske krydderurter
Bruschetta med ricotta rørt med friske krydderurter

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

200 g ricotta
1 økologisk citron, skallen
Purløg, finthakket
Timian- og basilikumblade, grofthakket
Havsalt i flager
Friskkværnet peber
8 skiver godt italiensk brød, ristet
Jomfruolivenolie

Bruschetta med ricotta rørt med friske krydderurter

Af: Camilla Bojsen-Møller / Foto: Ditte Ingemann

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Rør ricotta med citronskal og krydderurter. Smag til med salt og peber.

2
Færdig

Til sidst

Anret på de ristede skiver brød, og dryp med lidt olivenolie.

previous
Frittata med squash og sprød bacon
next
Salat med figner, valnødder, rucola og roquefort

Add Your Comment